Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ



     Σας ενημερώνουμε ότι κατά τον μήνα Ιούνιο θα κυκλοφορήσει το βιβλίο μας, με τίτλο: "Η εποχή της καθορισμένης άρνησης", από τις εκδόσεις Αρμός. Το εκτεταμένο αυτό βιβλίο των 700σίων και πλέον σελίδων μεγάλου σχήματος είναι προϊόν εντατικής εργασίας του Εργαστηρίου μας. Συγχρόνως είναι και αποτέλεσμα της μεθοδολογίας επεξεργασίας των κειμένων που διαμορφώσαμε και αναπτύξαμε στα πλαίσια των ερευνητικών δραστηριοτήτων του Εργαστηρίου μας. Στόχος μας είναι μέσω του εκτεταμένου αυτού κειμένου, να διερευνήσουμε τα σύγχρονα κοινωνικά, ιδεολογικά, αισθητικά και πολιτισμικά προβλήματα της εποχής μας και να δώσουμε τουλάχιστον κάποιες μεθοδολογικές αρχές για την ανίχνευση διεξόδων και την επεξεργασία λύσεων, πάντοτε υπό μία κριτική οπτική.
     Στα πλαίσια των ερευνητικών μας δραστηριοτήτων προγραμματίζουμε τη δημιουργία μίας νέας ρουμπρίκας διαλόγου στο Blog, Νέα Κριτική Θεωρία και Πράξη (http://nktkp.blogspot.gr/), του Εργαστηρίου μας.
     Προς τούτο σας παρακαλούμε στα πλαίσια της διαθεσιμότητάς σας, να εισφέρετε με κείμενα, κριτικές, παρατηρήσεις για την πραγματοποίηση του ως άνω επιστημονικού και ερευνητικού στόχου.

Με εκτίμηση,
Καθηγητής Β. Φιοραβάντες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ E-MAIL ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Hλεκτρονική διεύθυνση για σχόλια (e-mail) : fioravantes.vas@gmail.com

Σας ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.